Jeg er

Esther Jane Mitchell.

Jeg har en mastergrad i Design fra Arkitektskolen i København, DK. Jeg er uddannet skrædder, modedesigner og webmaster. Jeg arbejder med illustrationer, fotografi, grafisk design, beklædningskonstruktion, syning og alle aspekter relateret til at have en hjemmeside. Jeg betragter mig selv som en kunstner, en fusion af design og håndværk, hvor alt er indbyrdes forbundet og for mig er alt Kunst. Jeg har en enorm passion for kreativitet. Jeg er skaberen og designeren af kvindemode-trendbogen Innovate Her, en sæsonbetonet prognosepublikation fyldt med inspirerende designs, farver og prints, som blev udgivet til modeindustrien fra 2006 til 2009.

Nedenfor kan du se nogle eksempler fra en af bøgerne:

Model in white t-shirt. Cover image for how to copy your favorite t-shirt.

E.J.M., udtales 'I'm', og er mine initialer for Esther Jane Mitchell. Kunst, Design & Håndværk definerer mig; derfor kalder jeg mit arbejde Ejm Art.😉

Jeg elsker at fange naturen, som jeg ser den. Jeg elsker at udvikle tryk (print). Jeg elsker at konstruere og sy. Jeg elsker at fortolke historie og nutid i mine designs. Jeg elsker at male abstrakt, figurativt, den kvindelige krop... Det er fantastisk at kunne bygge min egen hjemmeside for at vise og tilbyde dig min kunst. Kunsten, som jeg skaber, fordi jeg elsker at gøre det. Kunsten, der taler til mig, og som opfordrer mig til at nedskrive dens historier. Mine print er kunst, mine fotos er kunst, og al kunst fortæller en historie.

Jeg vil elske at kombinere min passion for kreativitet med din.🥰

Elsker du at sy, med et bæredygtigt mindset? Jeg oplever til tider samme ønsker og behov, som andre, derfor bilder jeg mig ind, at noget af mit savn også er dit. Hvad synes du om DIY familiens senge kit?

Jeg vil gerne designe sammen med dig. Vær med og send mig en e-mail med dine ønsker og behov.

Besøg Jeg tilbyder for at lære mere om, hvad du kan modtage.🤩 

da_DK

Vær med

Bliv "Slow Post" Guld Medlem 

Lad Os Skabe Sammen ❤️

Du modtager kun BRUGBARE NYHEDER 🤎 🍀

Slow fashion og "til tiden" design; værd at vente på

You have Successfully Subscribed!